Суббота, 18.05.2024, 04:56
Приветствую Вас Гость | RSS

пгт.Комсомольский

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Модератор форума: Кулиш  
Форум - пгт.Комсомольский » Общение » КУРИЛКА (OffTop) » Локалка
Локалка
D@nДата: Пятница, 02.05.2008, 09:53 | Сообщение # 11
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 123
Статус: Offline
Нарыл я адрес хаба и че то не могу подключиться через инет (пользуюсь лайфом), хотя говорили, что для нета он доступен, если кто может, попробуйте из инета подключиться к нему:

Ссылка на клиент dc++:
http://www.sloboda.net/upload/StrongDC++.exe

адрес хаба 172.16.1.1

 
Lenok_ArtДата: Пятница, 02.05.2008, 20:10 | Сообщение # 12
Рядовой
Группа: Прописанные
Сообщений: 14
Статус: Offline
а я похвастаюсь!!! у меня дома выделенная линия, безлимитка, скорость офигенная, стоит копейки... правда живу я в Питере biggrin но, за поселок я очень переживаю, у меня же все друзья из комсы, хочу общаться....
 
D@nДата: Пятница, 02.05.2008, 21:52 | Сообщение # 13
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 123
Статус: Offline
Везёт же людям... а я т.к. другого выхода нету занимаюсь извращениями - Мобилу к компу клац, и вперед, через инет от лайфа

Добавлено (02.05.2008, 22:52)
---------------------------------------------

Quote (kool-ish)
Попосёлку уже есть одна чел 15 или больше а другая на 7 и они скоро обьединятся

В каких краях эти сети?

 
Lenok_ArtДата: Пятница, 02.05.2008, 22:07 | Сообщение # 14
Рядовой
Группа: Прописанные
Сообщений: 14
Статус: Offline
Это точно извращение!!!!! я уже даже и не представляю! у меня на инет уходит в месяц половина ДНЕВНОЙ зарплаты! эх! хочу чтобы в поселке так же было!
 
D@nДата: Пятница, 02.05.2008, 22:20 | Сообщение # 15
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 123
Статус: Offline
Чет дофига...
 
kool-ishДата: Суббота, 03.05.2008, 01:53 | Сообщение # 16
Генерал-полковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 232
Статус: Offline
Эти две сетки находятся возле почты.


 
D@nДата: Суббота, 03.05.2008, 10:50 | Сообщение # 17
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 123
Статус: Offline
Интересно, какие номера домов... и далеко ли до 93го?
 
EG@-eastДата: Вторник, 06.05.2008, 11:24 | Сообщение # 18
Подполковник
Группа: Администраторы
Сообщений: 39
Статус: Offline
2 D@n :

Quote

Нарыл я адрес хаба и че то не могу подключиться через инет (пользуюсь лайфом), хотя говорили, что для нета он доступен, если кто может, попробуйте из инета подключиться к нему:

Ссылка на клиент dc++:
http://www.sloboda.net/upload/StrongDC++.exe

адрес хаба 172.16.1.1

незнаю, что и как ты делал, но Я только что без всяких проблем вышел на этот хаб... (подключение, кстате тож через лайф)

на махнэт, знаешь?! выход есть?
там в ДиСи адресс есть, но коннэкта нет...


Ну, чё детки? БАСТА, папка прыйшов....
 
Seny@Дата: Вторник, 06.05.2008, 14:54 | Сообщение # 19
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 123
Статус: Offline
Quote (EG@-east)
УКР-ТЕЛЕКОМ рулит!!!


Продолжение темы... cool

Монопольне становище „Укртелекому” – загроза цивілізованому розвитку бізнесу у сфері телекомунікацій в Україні

Становище, що склалося на ринку інформаційно-комунікаційних технологій України за останні місяці, призвело до практично повної відсутності цивілізованих правил у веденні бізнесу в цій стратегічно важливій галузі. ВАТ „Укртелеком”, користуючись недосконалістю законодавства, цілеспрямовано і методично витискає з ринку приватних операторів. Така поведінка оператора-монополіста загрожує українському сегменту Інтернет зокрема та телекомунікаційному ринку в цілому. Історично склалося так, що ВАТ «Укртелеком» має найбільшу мережу каналів зв’язку в Україні, а також монопольно порядкує єдиною телефонною каналізацією, яка перейшла на баланс «Укртелекому» в 1994 році після реорганізації «Укрелектрозв’язку». За останні десять років в Україні з’явилися сотні провайдерів Інтернет та операторів зв’язку, і всі вони підключені до мереж «Укртелекому» , а відтак безпосередньо залежать від нього. Оператори розташовували на вузлах «Укртелекому» на орендних умовах своє обладнання, брали в оренду канали зв’язку, прокладали свої оптичні і мідні кабелі на умовах прийнятної плати за доступ до телефонної каналізації та її обслуговування.
Починаючи з минулого року, державне підприємство «Укртелеком» штучно обмежує можливості інших операторів з підключення до мереж та прокладання мереж зв’язку .
З цього року практично припинено подовження договорів оренди приміщень «Укртелекому» іншими операторами, котрі за довгі роки розвитку створили тисячі технологічних майданчиків у приміщеннях «Укртелекому».
А з серпня минулого року фактично припинено видання технічних умов на прокладання мереж зв’язку приватними операторами. Розвиток ними міських мереж практично зупинився. Одночасно практично припинено надання ліній безпосереднього зв'язку Інтернет сервіс-провайдерам для підключення абонентів до мережі Інтернет.
За даними лише одного провайдера на 400 запитів щодо видачі технічних умов на підключення до київської телефонної каналізації одержано лише 6 відповідей. І надаються вони із затримкою до 8 місяців, коли законодавством передбачений строк у 30 днів. Для приватних операторів «Укртелеком» штучно збільшує довжину телефонної каналізації, іноді на 60-80% від довжини необхідної траси, аргументуючи це „потребами розвитку самого «Укртелекому». Крім того, маючи монопольне право на погодження технічних умов проектів прокладання каналізації, «Укртелеком» змушує забудовників нових об’єктів укладати договори на послуги фіксованої телефонії та Інтернету саме з ним, що зменшує можливості приватних операторів підключати нових абонентів. Все це робиться на підставі внутрішніх наказів «Укртелекому».
На думку Інтернет Асоціації України, існуюча ситуація повинна бути нормалізована і це потрібно зробити якнайшвидше. Приватизація «Укртелекому» необхідна одночасно з розвитком відкритої та потужної конкуренції. Неефективне державне управління та дії окремих керівників різних рівнів «Укртелекому» стримують розвиток однієї з найбільш перспективних галузей економіки України. Однак приватизація цього монополіста можлива лише за умов виведення систем міської телефонної каналізації з власності «Укртелекому» та закріплення законом рівних і недискримінаційних прав доступу до неї для всіх учасників ринку. Адже після продажу «Укртелекому», новий власник зможе «викинути» всі чужі кабелі зі своєї власної каналізації, що призведе до колапсу вітчизняного ринку телекомунікацій та негативно відіб’ється на вартості та якості послуг зв’язку для кінцевих користувачів. Крім того, велика кількість користувачів послуг приватних операторів та провайдерів залишаться без цих послуг, або будуть змушені терміново шукати іншого постачальника. І це стосується не тільки приватних, але й державних підприємств та установ, зокрема Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації.
Не зважаючи на чисельні звернення, «Укртелеком» не збирається поступатися іншим учасникам ринку і передавати телефонну каналізацію у комунальну власність. Зараз у господарському суді Києва слухається справа за позовом ВАТ «Укртелеком» до Київської міської державної адміністрації та Київської міської ради про визнання права власності на телефонні кабельні каналізації, що розташовані в м. Києві, а також про заборону приймати будь-які рішення про передачу телефонної каналізації до комунальної власності. Якщо «Укртелеком» отримає рішення на свою користь – монопольне володіння телефонною каналізацією буде підтверджено на судовому рівні. І це надасть йому переваги при вирішенні подальших спорів з приватними операторами.
ІнАУ вважає необхідним звернутися до Верховної Ради з проханням ініціювати створення Міжвідомчої спеціальної слідчої комісії для вивчення питань відповідності державним інтересам результатів діяльності керівників державних підприємств та можливої наявності особистих комерційних інтересів цих керівників.

члени Правління Інтернет Асоціації України Тетяна Попова, Олександр Ольшанський, Олег Єлісєєв, Вадим Гарбуз, член ІнАУ Марина Поваляєва.


Не шути!..Согнём!!!
 
D@nДата: Пятница, 09.05.2008, 16:12 | Сообщение # 20
Подполковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 123
Статус: Offline
Eg@-East, мне писало :невозможно выполнить операцию на сокете при отключенной сети. из предустановленных хабов у меня стабильно заходит только на либерти.

Добавлено (09.05.2008, 17:12)
---------------------------------------------
Свершилось чудо, мне вчера позвонили и спросили оставлял ли я заявку на подключение и предложили подключиться (видать, дотянули), хотя заявку я оставлял еще темлетом... Правда цену заломили ~250грн за подключение... ппц...

 
Форум - пгт.Комсомольский » Общение » КУРИЛКА (OffTop) » Локалка
  • Страница 2 из 4
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • »
Поиск: