Среда, 15.05.2024, 16:17
Приветствую Вас Гость | RSS

пгт.Комсомольский

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » Про порядок проведення перереєстрації РРО
Про порядок проведення перереєстрації РРО
ЗмиевскаяГНИДата: Четверг, 30.01.2014, 09:31 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Прописанные
Сообщений: 7765
Статус: Offline
Про порядок проведення перереєстрації РРО

Порядок проведення процедур перереєстрації РРО встановлено Порядком реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), затверджених наказом Міндоходів України від 28.08.2013 № 417.
ДПІ у Зміївському районі ГУ Міндоходів у Харківській області нагадує, що для проведення  перереєстрації  РРО та внесення змін до інформаційної системи Міндоходів суб’єкту господарювання необхідно звернутися до органу Міндоходів за основним місцем обліку (за місцем реєстрації РРО для національних операторів): для надання  таких документів:
- документа на право власності або документ, що дає право на розміщення господарської одиниці, де буде використовуватися РРО (у разі перереєстрації з метою використання РРО в іншій господарській одиниці);
- реєстраційного посвідчення за формою № 3-РРО.
Після отримання належним чином оформлених документів посадова особа органу Міндоходів проводить перереєстрацію  РРО шляхом внесення змін до підсистеми „Реєстрація та облік РРО та КОРО” та видає  суб’єкту господарювання нове реєстраційне посвідчення або повертає попереднє з відміткою про перереєстрацію РРО.
Однією з підстав  для проведення суб’єктом господарювання перереєстрації касового апарату є  зміна версії внутрішнього програмного забезпечення РРО. Тобто, для  внесення змін  до підсистеми „Реєстрація та облік РРО та КОРО” стосовно версії  внутрішнього програмного забезпечення РРО суб’єкту господарювання необхідно надати до органу  Міндоходів реєстраційну заяву, довідку про опломбування РРО та оригінал  реєстраційного посвідчення.
Після завершення  процедури перереєстрації видається нове реєстраційне посвідчення. При цьому дата реєстрації РРО не змінюється, а дата початку дії реєстраційного посвідчення відповідає даті проведення перереєстрації РРО.
 
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » Про порядок проведення перереєстрації РРО
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: