Среда, 15.05.2024, 05:52
Приветствую Вас Гость | RSS

пгт.Комсомольский

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » Нова форма Довідки про подану декларацію про майновий стан
Нова форма Довідки про подану декларацію про майновий стан
ЗмиевскаяГНИДата: Пятница, 31.01.2014, 09:47 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Прописанные
Сообщений: 7765
Статус: Offline
Нова форма Довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи

ДПІ у Зміївському районі ГУ Міндоходів у Харківській області  інформує про Наказ Міндоходів «Про затвердження форми довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (про сплату податку на доходи фізичних осіб та про відсутність податкових зобов'язань з такого податку) та Порядку її заповнення» від 11.12.2013 р. № 795.
Особи, які бажають виїхати за кордон на постійне місце проживання, мають отримати від Міндоходів Довідку про подану декларацію про майновий стан і доходи. Така довідка є підставою для проведення митних процедур щодо виїзду за кордон.
До того ж Міндоходів видає таку довідку й платникам податку, які звернулися за її отриманням для використання у власних цілях (наприклад, для одержання кредиту фізособа може також надати цю довідку про отримані доходи за рік та сплату ПДФО й відсутність податкових зобов'язань із такого податку).
У новій формі Довідки вказуються дані про:
    отримані доходи та сплачену суму ПДФО на території України;
    доходи, отримані із джерел за межами України та сплачену суму ПДФО з таких доходів.
Довідка за зверненням громадян видаватиметься протягом 10 днів на підставі поданої декларації про майновий стан і доходи, а для осіб, що бажають виїхати за кордон, — протягом 30 календарних днів.
Наказ набирає чинності з дня офіційного опублікування.
 
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » Нова форма Довідки про подану декларацію про майновий стан
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: