Среда, 15.05.2024, 10:00
Приветствую Вас Гость | RSS

пгт.Комсомольский

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » «Круглий стіл» з актуальних питань в податковій інспекції
«Круглий стіл» з актуальних питань в податковій інспекції
ЗмиевскаяГНИДата: Понедельник, 03.02.2014, 09:38 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Прописанные
Сообщений: 7765
Статус: Offline
Днями в ДПІ у Зміївському районі ГУ Міндоходів у Харківській області відбулося засідання «круглого столу» з представниками малого та середнього бізнесу в.о.начальника ДПІ у Зміївському районі  Наталії Курбатовой  на тему «Кампанія декларування доходів громадян, новації Податкового кодексу, електронні сервіси для платників, подання звітності  в електронній формі».
З метою інформування присутніх на засіданні представників бізнесу щодо позитивних соціально-економічних результатів роботи ДПІ у 2013 році, першочергових завдань ДПІ у 2014 році та в період кампанії «Декларування – 2014»  Наталія Іванівна перш за все повідомила, що наповнення державного та місцевого бюджетів є нашим безумовним пріоритетом в роботі. Адже саме від своєчасного та повного наповнення державної казни залежить виконання всіх соціальних гарантій держави. Так, протягом 2013 року платники податків Зміївського району сплатили до загального фонду державного бюджету майже 80 млн.грн. До місцевого бюджету в свою чергу забезпечено надходження більше 166 млн. грн., які підвищилися у порівнянні з минулим роком на 14 млн.грн., або на 9,2%.
Далі Наталія Іванівна повідомила, що з 1 січня 2014 року стартувала кампанія декларування громадянами своїх доходів. Кампанія декларування доходів для фахівців Міндоходів - один із інструментів підвищення податкової культури громадян та виховання сумлінного їх ставлення до сплати податків. Кожен свідомий громадянин має знати не лише свої обов’язки перед державою, а й розуміти зобов’язання держави перед ним.
На завершення заходу посадовець нагадала, що для надсилання податкової звітності в електронному вигляді, платникам податків необхідно безкоштовно отримати в представництві Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів України (АЦСК ІДД Міндоходів) посилений сертифікат ключа електронного цифрового підпису.
 
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » «Круглий стіл» з актуальних питань в податковій інспекції
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: