Среда, 15.05.2024, 17:21
Приветствую Вас Гость | RSS

пгт.Комсомольский

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » До уваги платників податків - Електронний кабiнет платника
До уваги платників податків - Електронний кабiнет платника
ЗмиевскаяГНИДата: Понедельник, 03.02.2014, 09:38 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Прописанные
Сообщений: 7765
Статус: Offline
До уваги платників податків - ,,Електронний кабiнет платника податкiв”!

ДПІ у Зміївському районі ГУ Міндоходів у Харківській області пропонує приєднатися до роботи ,,Електронного кабiнету платника податкiв”. У грудні 2013 року розпочав свою роботу електронний сервіс ,,Електронний кабiнет платника податкiв”, яким мають можливість скористатися платники податкiв — юридичнi особи, фiзичнi особи — пiдприємцi i фiзичнi особи, якi провадять незалежну професiйну дiяльнiсть, що мають пiдключений до Iнтернету комп’ютер та отримали електроннi ключi цифрового пiдпису в Акредитованому центрi сертифiкацiї ключiв.
В Електронному кабiнетi платника наразі впроваджено такі сервiси:
- «Звітність», що забезпечує користувачу можливість створення пакету податкової звiтностi, - перевiрки її на наявнiсть арифметичних помилок, подання звiтностi в режимi реального часу з отриманням квитанцiї про iї прийняття/неприйняття, перегляду поданої звiтностi (незалежно вiд способу подання) тощо.
- «Розрахунки з бюджетом» передбачає користувачу можливiсть доступу до iнформацiї про стан його розрахункiв з бюджетом по податках, зборах (обов’язкових платежах).
- «Податковий календар» нагадує користувачу про термiни подання звiтностi та сплати податкiв, зборiв (обов’язкових платежах).
- «Облiковi данi платника» надасть змогу користувачам переглянути його облiкові дані, наявні у  Мiндоходiв.
Звертаємо Вашу увагу, що для допомоги користувачам на головнiй сторiнцi Електронного кабiнету платника розмiщено iнструкцiю по його експлуатацiї, а у роздiлi сервiсу ,,довiдкова система” детальну iнструкцiю по роботi з системою. Разом із сервісом розпочали свою роботу і телефони гарячої лiнiї  (044 3230111, 0675550111, 0665550111), за якими надаються консультації платникам щодо роботи зазначеного сервісу.
 
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » До уваги платників податків - Електронний кабiнет платника
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: