Среда, 15.05.2024, 10:37
Приветствую Вас Гость | RSS

пгт.Комсомольский

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » У поточному році до ДПІ надійшло 22 письмових звернення
У поточному році до ДПІ надійшло 22 письмових звернення
ЗмиевскаяГНИДата: Четверг, 15.11.2012, 17:32 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Прописанные
Сообщений: 7765
Статус: Offline
За 10 місяців поточного року до ДПІ у Зміївському районі надійшло 22 письмових звернення від громадян.
Переважна більшість отриманих звернень – це повідомлення громадян про ухилення від оподаткування та порушення норм податкового законодавства іншими суб’єктами господарської діяльності чи фізичними особами. Також у зверненнях порушувались питання віруючими громадянами щодо відмови від присвоєння реєстраційних номерів облікової картки платника податків.
Вся викладена у зверненнях інформація ретельно розглянута, за результатами розгляду надано 18 роз’яснень, 4 звернення направлено за належністю в інші органи.
Упродовж січня-жовтня керівництвом ДПІ здійснено 22 виїзних прийомів. Під час особистих прийомів громадянами порушувалися питання роз’яснення норм Податкового кодексу України, а саме: застосування спрощеної системи оподаткування, порядок сплати ПДФО, справляння екологічного податку, сплата податку за землю фізичними особами, надання звітності в електронному вигляді та подання декларації про майновий стан і доходи за 2011 рік з метою отримання податкового кредиту. Всі питання вирішені під час спілкування.
 
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » У поточному році до ДПІ надійшло 22 письмових звернення
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: