Среда, 15.05.2024, 09:50
Приветствую Вас Гость | RSS

пгт.Комсомольский

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » Високоякісний сервіс для платників – першочергове завдання
Високоякісний сервіс для платників – першочергове завдання
ЗмиевскаяГНИДата: Вторник, 27.11.2012, 17:55 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Прописанные
Сообщений: 7765
Статус: Offline
Зміна філософії у роботі податкової служби - це конкректні дії, спрямовані на створення конкурентноспроможної податкової системи, максимально зручних умов для сплати податків, розширення інформаційних сервісів. Про це повідомила начальник ДПІ у Зміївському районі Ольга Гапон під час зустрічі з представниками ЗМІ.
ДПС України оголосила про перехід від фіскальних методів роботи до стимулювання добровільної сплати податків. Саме тому фахівці ДПІ прагнуть, аби податкова служба у платників асоціювалася з високоякісним сервісом, доброзичливим ставленням, фаховими консультаціями. «Той, хто в повній мірі та своєчасно сплачує податки, заслуговує на якісний сервіс», – переконана керівник податкової.
За її словами, саме конструктивний діалог між владою та бізнесом сприятиме підвищенню іміджу і ступеня довіри платників податків до органів податкової служби.
Посадовець нагадала, що протягом останнього місяця податківці збирали пропозиції від платників щодо реформування податкової політики. Підприємці Зміївщини також висловити своє бачення лібералізації податкової політики та надали пропозиції щодо удосконалення державної податкової політики та податкового законодаства. «Переконана, що результатом проведеної кампанії має стати прозора та зрозуміла система оподаткування з мінімальними ризиками ухилення від сплати податків і максимально сприятлива для ведення і розвитку бізнесу», - підкреслила очільник ДПІ.
 
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » Високоякісний сервіс для платників – першочергове завдання
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: