Среда, 15.05.2024, 21:57
Приветствую Вас Гость | RSS

пгт.Комсомольский

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » Харківщина: майже 150 представників бізнесу в цьому році вже
Харківщина: майже 150 представників бізнесу в цьому році вже
ЗмиевскаяГНИДата: Пятница, 31.01.2014, 09:46 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Прописанные
Сообщений: 7765
Статус: Offline
Харківщина: майже 150 представників бізнесу в цьому році вже стали платниками ПДВ

Про це повідомили у ГУ Міндоходів у Харківській області. За даними фахівців управління ІТ та обліку платників, у січні 2014 року 142 суб’єкта господарювання стали платниками податку на додану вартість. З них, юридичних осіб – 121 та фізичних – 21.
Загалом за минулий рік на Харківщині було зареєстровано 2935 платників ПДВ.
За словами начальника ГУ Міндоходів у Харківській області Андрія Роздайбіди, така кількість платників податку на додану вартість зумовлене спрощенням процедури їх реєстрації та покращенням умов ведення бізнесу в регіоні.
Нагадаємо, що з 1 січня 2014 року новостворений суб’єкт господарювання може бути добровільно зареєстрований платником ПДВ одразу після його державної реєстрації в автоматичному режимі без відвідування органу Міндоходів.
Окрім того, з цього року відмінено паперові свідоцтва платника ПДВ. Факт наявності суб’єкта в реєстрі платників ПДВ може бути підтверджено шляхом отримання витягу з  Реєстру про діючих платників ПДВ, який знаходиться на офіційному сайті Міндоходів:www.minrd.gov.ua. Водночас із зазначеного Реєстру можна дізнатися про скасування реєстрацій.
Як запевнили в ГУ Міндоходів у Харківській області,  оновлюватися ці данні будуть щоденно.
 
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » Харківщина: майже 150 представників бізнесу в цьому році вже
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: