Вторник, 14.05.2024, 02:41
Приветствую Вас Гость | RSS

пгт.Комсомольский

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » Разом з довідкою ЄДРПОУ зникнуть черги і плата за її видачу
Разом з довідкою ЄДРПОУ зникнуть черги і плата за її видачу
ЗмиевскаяГНИДата: Понедельник, 29.10.2012, 14:31 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Прописанные
Сообщений: 7765
Статус: Offline
З 17 грудня українські підприємці будуть повністю звільнені від процедури отримання та подачі до податкової служби довідки про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України (ЄДРПОУ).
У подальшій своїй роботі органи ДПС будуть самостійно використовувати відомості з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, а також дані з відомчих баз даних органів статистики, Пенсійного фонду України тощо. Зараз триває процес автоматичного переносу даних з ЄДРПОУ до Єдиного державного реєстру.
За оцінками фахівців ДПСУ, така новація дозволить значно спростити процедури адміністрування податків для українського бізнесу, зокрема за рахунок зменшення кількості необхідних для цього документів та часу, що витрачається на їх отримання.
Такі організаційні зміни передбачені Постановою КМУ № 949-п від 17.10.2012 «Про внесення змін до деяких постанов КМУ з питань подання довідки про включення до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України», а також Законом України від 24.05.2012 № 4839 «Про внесення змін до деяких законів України щодо взяття на облік юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців».

За матеріалами прес-служби ДПС України
 
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » Разом з довідкою ЄДРПОУ зникнуть черги і плата за її видачу
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: