Понедельник, 13.05.2024, 22:13
Приветствую Вас Гость | RSS

пгт.Комсомольский

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » Податківці вивчають громадську думку
Податківці вивчають громадську думку
ЗмиевскаяГНИДата: Вторник, 06.11.2012, 11:45 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Прописанные
Сообщений: 7765
Статус: Offline
З метою вивчення думки платників щодо ставлення до податкової системи та податкової служби України у 2012, фахівці ДПІ у Зміївському районі провели опитування платників податків шляхом анонімного анкетування.
Так, в анкетуванні взяли участь 142 респондента. Як з’ясувалося за результатами узагальнення підсумків проведеного анкетування, майже 90% платників оцінили діяльність районної податкової служби на «відмінно» та «добре», 11% вважають діяльність ДПІ «задовільною».
На запитання: чи змінилися взаємовідносини ДПС з платниками податків у поточному році, зміни на краще відзначили 99% опитуваних, а 1% громадян вважають, що взаємовідносини залишилися без змін.
Існуючу податкову систему на «відмінно» оцінили 3% опитуваних, на «добре» — 16%, на «задовільно» — 74%. «Поганою» діючу податкову сис¬тему вважають 7% респондентів. При цьому 98% громадян, які взяли участь в опитуванні, висловилися за збереження діючої «спрощеної» сис¬теми оподаткування.
97% громадян не є членами Асоціації платників податків України, однак 15% потребують допомоги від цієї організації у вигляді проведення тематичних семінарів, 53 – у вигляді надання консультативної допомоги з податкових питань, 32% потрібна консультативна допомога щодо складання податкової звітності.
Також слід відзначити, що май¬же всі (99%) громадяни, які взяли участь в опитуванні, не є членами Асоціації платників податків України. Однак платники податків не відмовляються від практичної допомо¬ги зазначеної організації. Зокрема, 55% громадян потребують допомоги у вигляді консультацій з податкових питань, 33% — консультацій щодскладання податкової звітності та 12% — у вигляді проведення тема¬тичних семінарів.
Серед учасників опитування 63 % — підприємці, 8% — працівники сільськогосподарської галузі, 5% — робітники у сфері виробництва, 5% — працівники бюджетної сфери та 18% — представники інших верств населення. Переважна більшість опитуваних (78%) віком від 30 до 49 років. 82% платників мають вищу освіту, 7% — середню спеціальну та 11% мають середню освіту.
 
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » Податківці вивчають громадську думку
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: