Среда, 15.05.2024, 01:25
Приветствую Вас Гость | RSS

пгт.Комсомольский

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » "Тіньова" зарплата - відсутність соціальних гарантій
"Тіньова" зарплата - відсутність соціальних гарантій
ЗмиевскаяГНИДата: Четверг, 15.11.2012, 17:29 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Прописанные
Сообщений: 7765
Статус: Offline
“Податок на доходи фізичних осіб залишається одним з основних джерел наповнення місцевих бюджетів. Від своєчасного та повного наповнення бюджетів міст, районів, селищ залежить наскільки вчасно будуть профінансовані соціальні програми на місцях” – зазначила в.о. начальника ДПІ у Зміївському районі Зоя Нестерцова під час засідання «круглого» столу з представниками бізнесу.
Саме тому податкова служба приділяє особливу увагу питанням легалізації тіньової занятості та упередженню порушень при виплаті заробітної плати.
У поточному році податківцями проведено 42 перевірки юридичних та фізичних осіб–підприємців, за результатами яких встановлено 10 випадків порушення законодавства при виплаті заробітної плати, в тому числі 8 – це виплата за рахунок необлікованих (тіньових) коштів, 2 - виплати інших видів доходів без утримання та перерахування до бюджету ПДФО. Порушникам донараховано 14,2 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб та штрафних санкцій. Крім того, виявлено 18 фізичних осіб, з якими трудові відносини не були оформлені належним чином, додатково до бюджету донараховано 3,7 тис.грн. податку.
«Досягнення нової якості життя співвітчизників потребує як гармонійного балансу інтересів суспільства, держави і бізнесу так і соціальної відповідальності кожного суб'єкта господарювання», - підкреслила Зоя Нестерцова.
 
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » "Тіньова" зарплата - відсутність соціальних гарантій
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: