Среда, 15.05.2024, 10:01
Приветствую Вас Гость | RSS

пгт.Комсомольский

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » Податківцями збережено позитивну динаміку надходжень
Податківцями збережено позитивну динаміку надходжень
ЗмиевскаяГНИДата: Среда, 21.11.2012, 17:49 | Сообщение # 1
Генералиссимус
Группа: Прописанные
Сообщений: 7765
Статус: Offline
Податківці Зміївського району майже на 75 млн.грн. збільшили надходження до бюджету. Про це повідомила представникам ЗМІ в.о. начальника ДПІ у Зміївському районі Зоя Нестерцова під час прес-конференції.
Так, за 10 місяців ц.р платниками Зміївського району перераховано до бюджетів усіх рівнів 218,4 млн. грн., прогнозні завдання надходжень до Зведеного бюджету виконано на 116,8%, проти аналогічного періоду минулого року надходження збільшились на 74,6 млн.грн..
Спостерігається позитивна динаміка надходжень до місцевого бюджету, які склали 121,2 млн. грн. податків і зборів, або 124,7 відс. до доведеного завдання. Це на 34,3 млн. грн. більше, ніж січень-жовтень 2011 року.
«Зазначених результатів вдалося досягти завдяки вдосконаленню податкового законодавства, якісному обслуговуванню та партнерським відносинам, що склалися з платниками податків», – підкреслила З.Нестерцова.
За її словами, сьогодні податкова система продовжує шлях реформування з фіскального органу в сервісну службу. Втілюючи в життя реформи для підтримки бізнесу, податкова служба в першу чергу орієнтується на потреби платників, спрощення та оптимізацію системи адміністрування платежів.
Посадовець нагадала, що наразі триває кампанія зі збору та узагальнення пропозицій від представників бізнесу та громадськості щодо вдосконалення функціонування податкової системи, які знайдуть своє відображення у Програмі лібералізації державної податкової політики до 2014 року.
«Заходи з лібералізації податкової системи запроваджуватимуться, в першу чергу, відповідно до побажань підприємців, адже подальше спрощення адміністрування податків та максимальна зручність для платників – основне завдання податкової служби на найближчий час”, - резюмувала в.о начальника ДПІ.
 
Форум - пгт.Комсомольский » Полезная информация » Официальная информация государственных органов » Податківцями збережено позитивну динаміку надходжень
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: